Job Opportunity (April 2022)

Posted on Apr 5, 2022 in Topics

(AANKOMEND) PROJECTMANAGER INTERNATIONAL EVENTS
Full time

Ben jij die reislustige duizendpoot?
En wil jij de standbouw en allerlei andere voorkomende zaken co-ordineren op een
internationale zakelijke beurs of congres?

Lees dan snel verder, dit is de vacature die je zoekt.

Hoe ziet een willekeurige werkdag eruit?
Je begint op kantoor met het beantwoorden van diverse mails van exposanten die assistentie nodig hebben bij de invulling van hun standruimte. Aansluitend heb je een on-line overleg met een Engelstalige exposant op één van de (congres)beurzen die jij begeleidt en neem je nog wat lopende zaken door met je collega’s. ‘s Middags ga je (in teamverband) op weg naar de beurslocatie (veelal internationaal) waar je morgenvroeg start met de opbouw van de (congres)beurs die over een paar dagen van start gaat. Maar, geen één dag is hetzelfde hier bij The Works!!

The Works Events BV is een jonge en dynamische organisatie gespecialiseerd in het verzorgen en begeleiden van zakelijke beurzen en congressen in met name Europa. Dit doen wij in opdracht van nationale en internationale organisatoren en hun exposanten.

Wat kun je verwachten van onze organisatie?
Je komt te werken in een klein team, waardoor de lijntjes lekker kort zijn. We werken hard en proberen onze klanten echt verder te helpen, maar een grapje op zijn tijd of het delen van je avonturen in je vrije tijd waarderen we ook enorm. Je komt binnen in een hechte familie, die jouw inbreng en creativiteit echt zal waarderen!

Wat breng je mee.
We zoeken een (aankomend) Projectmanager International Events die denkt in oplossingen en uitdagingen, in plaats van in problemen. Iemand die overal kansen ziet en deze pro actief oppakt.

  • Je hebt een uitstekende kennis van de (zakelijke) Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent representatief, sociaalvaardig, servicegericht, accuraat, stressbestendig, flexibel en een echte team player
  • En je hebt een HBO werk en denkniveau

Wat bieden we jou.
Aanvankelijk zal er sprake zijn van een tijdelijk dienstbetrekking en bij gebleken geschiktheid zal er de mogelijkheid zijn de dienstbetrekking te verlengen. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om in diverse verschillende landen te kunnen werken en vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid met je nieuwe collega’s.

Is de functie van (aankomend) Projectmanager International Events echt iets voor jou,
dan wordt het tijd dat we je ontmoeten!
Stuur dan meteen je CV en motivatie naar info@theworksevents.com ter attentie van Maarten Helwegen, Managing Director.
Voor vragen over de procedure en over de inhoud van de functie kun je ook bij hem terecht. Je bereikt hem op telefoonnummer +31 46 442 0517.